Parcijalne masaže

Kombinacija holističkih tehnika idealna za ljude koji su stalno u pokretu i koji nemaju dovoljno vremena da izdvoje sat i više vremena za masažu celog tela. Parcijalna masaža je sjajan način da očistite vaše telo od toksina i da osetite blagodeti opuštanja.

Benefiti Masaže

Uspostavlja psihofizičku ravnotežu:

Masiranje tela poboljšava cirkulaciju, snižava krvni pritisak, opušta mišiće, otklanja glavobolju, jača imuni sistem…

Ubrzava proces postoperativne rehabilitacije i oporavka kod različitih povreda:

Masaža pospešuje dotok krvi ( kiseonika i hranljivih materija ) u tkiva i vitalne organe i na taj način ubzava proces regeneracije i oporavka povređenog dela tela.

Poboljšava protok vitalne energije:

Zdravlje našeg organizma zavisi i od protoka vitalne životne energije kroz sve njegove delove. Njena stagnacija ili blok naše fizičko telo vode u bolest. Redovnom masažom se na lak i prijatan način uspostavlja njen nesmetani tok, a na taj način i nesmetano funkcionisanje našeg bića.

Podstiče opuštanje organizma:

Opuštanje Vašeg uma i tela je prvi korak ka zdravijem načinu života!

Ublažava bol kod hroničnih stanja:

migrene, artritis, spondiloza, skolioza, spazam…

Oslobađa Vas emotivnih blokada:

Tuga, strah, bes…Ovo su emocije koje nose negativni predznak i u prirodi je svakog čoveka da se bori sa njima. Ali umesto da dozvolimo sebi dovoljno vremena da ih “proradimo” mi ih potisnemo i uskladištimo u naše mentalno, emotivno ili fizičko telo. Uz pomoć masaže možete proživeti potisnute emocije i rešiti se njihovog tereta.

Uspostavlja psihofizičku ravnotežu:

Poboljšava cirkulaciju, snižava krvni pritisak, opušta mišiće, otklanja glavobolju, jača imuni sistem…