Beauty Imagini Beograd

Beauty Imagini d.o.o je kompanija specijalizovana za pružanje usluga u oblasti beauty, SPA i wellness programa, antistres i programa detoksikacije, kao i za individualne holističke programe posebno kreirane za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti. Od samog nastanka do danas, Beauty Imagini je porodična kompanija koja je 100% u ženskom vlasništvu.

Osnivač i vlasnik kompanije je Tatjana Jevđović (1963.) instruktor za SPA i wellness terapeute koja je studije germanistike na Filološkom fakultetu zamenila učenjem holističkih nauka. Boravak u Italiji 2000.god. u Školi Bioesenthia na programu obuke intolerancije u ishrani, dorn i kraniosakralnim terapeutskim metodama omogućio je upoznavanje sa svetskim autoritetima iz oblasti holističkih metoda.

Obzirom da tih godina zvanične institucije u našoj zemlji nisu bile otvorene ka holističkim naukama, posle inicijacije u reiki, narednih šest godina je posvetila sticanju znanja iz oblasti Ayurvede, healinga, aroma i hromoterapije, što joj je u Italiji 2006.godine omogućilo sticanje zvanja instruktora za SPA&wellness terapeute.

Zahvaljujući ovakvom pristupu, zajedno sa svojom ćerkom, Isidorom Jevđović, osmislila je programe koji uključuju određene tehnike masaže, sistem vežbi, ishrane i tematska predavanja koja su deo holističkih preventivnih programa usmerenih ka različitim ciljnim grupama (u kompanijama gde postoji potreba da se poboljšaju međuljudski odnosi i poveća produktivnosti kroz motivacione treninge, tim billding, u porodičnim odnosima, rešavanju partnerskih odnosa, poboljšanja koncentracije učenika i studenata…).

Zato je često pozivana kao predavač o holističkom pristupu zdravlju, menadžerskoj bolesti i antistres programima: UEPS, Skills (Shneider, Microsoft, Tarket, …), US Still, European Consulting Group, Unica osiguranje, Oktal Pharm, Falkensteiner, MACE, DHL. SBB, Banka Intesa…

Takođe je ispred Udruženja poslovnih žena Srbije, čiji je član od 2007.godine održala radionice na FREJA forumu – 2011.god. u Tirani (Albanija) i 2012.god. u Istambulu (Turska), sa temom: Holistički pristup zdravlju – jače veze među ljudima.

Predan rad posvećen čoveku i njegovom dobru, 2013.godine doneo joj je Cvet Uspeha za Ženu Zmaja i Specijalnu nagradu za unapređenje kvaliteta života koju dodeljuje Specijalni žiri na predlog Udruženja poslovnih žena Srbije. 2015.godine zbog posebnog isticanja u kvalitetu svog profesionalnog i ličnog života, učestvovala je u snimanju dokumentarnog filma u realizaciji Sissel-a sa temom Liedership koji će biti uključen u obrazovanje u osnovninm, srednjim i visokim školama.

U martu mesecu 2017 godine, kao osnivač i vlasnik Centra Beuaty Imagini, u Dubrovniku je primila posebno priznanje od Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja sastavljenu od 12 eksperata iz 9 zemalja srednje i jugoistočne Evrope u oblasti ekonomije i marketinga – NAGRADU I PRIZNANJE ZA DOPRINOS RAZVOJU PODUZETNIŠTVA U SREDNJOJ I JUGOISTOČNOJ EUROPI „STVARATELJI ZA STOLJEĆA za 2016.god.’

Zahvaljujući zajedničkom profesionalnom radu majke i ćerke, kompanija Beauty Imagini se pozicionirala kao istaknuta škola koja se takođe bavi obrazovanjem SPA i wellness terapeuta i konsultativnim radom u organizaciji SPA, wellness i beauty programa po metodologiji Beauty Imagini, odobrene od strane Italijanske privredne komore u Srbiji i inostranstvu.
Sertifikate Metodologije Beauty Imagini stekli su i terapeuti Instituta za rehabilitaciju – Beograd, Nova Medica – Leskovac, Mona – Zlatibor, Selma – Novi Pazar, Relax – Novi Sad, Beauty Balans – Wien, Austria, Pura Vida Day SPA Porto Montenegro – Tivat, MNE, Iberostar – Bečići, MNE, Specijalne bolnice za bolesti metabolizma na Zlatiboru ‘Čigota’, a poslednje četiri skijaške sezone, staff Centra Beauty Imagini vodi SPA Centar Hotela Grey na Kopaoniku.

Posle učešća i priznanja na sajmovima u inostranstvu (2008, 2009 i 2010.god, Cosmoprof, Bologna, It.), 2010.godine se prvi put tradicionalne tehnike uvode u sajamski program na Sajmu medicine u Beogradu – MEDIDENT, gde Beauty Imagini dobija Zlatnu plaketu za najbolji medijski nastup.

Uradu Beauty Imagini Centra posebno se ističe neophodnost saradnje i usavršavanja sa kolegama iz zemlje i inostranstva (Italija, Norveška, Švedska, Holandija, Rusija, Austrija, Engleska, Grčka, Indija) koji se bave klasičnim i holističkim pristupom zdravlju, wellness i SPA programima i sa kojima se često organizuju edukativni seminari, holistički vikendi i sedmodnevni programi u zemlji i inostranstvu.

Ovakav rad omogućio je autorizaciju izuzetno uspešnog programa ličnog razvoja Umetnost ravnoteže koji se u kontinuitetu odvija poslednjih devet godina. O njegovoj uspešnosti govori i da je 2014.godine četvorodnevni program na Ohridu bio podržan od strane Evropske mreže preduzetništva, kao i da je prestižna engleska konsultantska kuća MACE tražila upravo ovaj program kao team building za svoje zaposlene.

Poslednjih devet godina, u okviru letnje sezone, organizuju se sedmodnevni seminari (radionice) u Grčkoj – na kopnu i na jedrenju, a specijalna grupa učesnika koji su prethodno imali posebne pripreme sproveli su ovaj program u Gruziji, na Kavkazu.

U decembru 2016. Beauty Imagini podržava osnivanje Udruženja Integra Life Club sa ciljem da se formira članstvo koje će zajedno raditi na podizanju svesti o potrebi očuvanja zdravlja i prevenciji bolesti, kao i razvijanju osećaja za potrebe i pomoć drugim ljudima.