integra life club novi beograd

1. Zakažite termin

Pre Vaše prve posete neophodno je zakazati željeni termin putem kontakt telefona ili email-a našeg Centra. Ovom prilikom možete dobiti odgovore na neka vaša pitanja ili razrešenje nedoumica koje imate u vezi Vaše prve posete. Ljubazno osoblje Centra Vam ovom prilikom stoji na raspolaganju!

2. Prijem u salon

Nakon što ste odabrali i zakazali željeni termin, sledeći korak je sam dolazak u Centar Beauty Imagini. Na vratima ove beogradske oaze dočekaće Vas nasmejano osoblje, specifičan miris eteričnih ulja i opuštajuća muzika. Neko od naših kolega će Vas udobno smestiti i zamoliti da popunite Confidential Consultation formular, koji će nam pomoći da procenimo Vaše trenutno psihofizičko stanje i pružimo Vam odgovarajući tretman. Naravno, sve to uz šolju čaja, pripremljeno posebno za Vas…

3. Upoznavanje

Nakon prijatnog prijema sledi upoznavanje sa terapeutom, koji će Vas odvesti do prostorije u kojoj ćete uživati u Vašem tretmanu. Unutra će Vas čekati bade mantil i jednokratni donji veš pripremljeni za Vas. Terapeut će Vam pažljivo objasniti proceduru tretmana i zatim će Vam dati par minuta kako biste mogli da se raskomotite i pripremite za Vaš tretman.

4. Tretmani

Tokom Vašeg tretmana terapeut na Vaš zahtev može promeniti jačinu pritiska, vrstu ulja ili preparata kojim radi kao i vrstu ili jačinu muzike ( ukoliko preferirate tišinu tokom Vašeg tretmana ).

Napomena: Neki klijenti vole da pričaju tokom masaže, a neki vole da se opuste u tišini i bez razgovora. Vi postupite onako kako Vama u tom trenutku odgovara, a mi ćemo Vas ispratiti. Naši terapeuti su trenirani profesionalci koji će se pobrinuti za Vaš potpuni ugođaj.

Nakon završetka tretmana, terapeut će Vam ostaviti par minuta kako biste mogli da tretman primite u potpunosti.

Napomena: Ukoliko želite da se osvežite ili istuširate nakon ( ili pre ) tretmana, naznačite to Vašem teraputu kako bi mogao da prostor kupatila pripremi za Vas.

Radujemo se da Vas prvi put dočekamo u našem Centru! Ako imate još neko pitanje u vezi Vašeg prvog dolaska ljubazno osoblje Vam je na usluzi svim danima od 10h do 22h