Obuke za fiziotarapeute, holističke, SPA & wellness terapeute i kozmetičare

Tatjana Jevđović, ovlašćeni trener po metodologiji Beauty Imagini (Comp. MMAGI Trevizo, Italija, certif. Privredna komora Italije), vlasnica je centra Beauty Imagini, koji se bavi obukama za fizioterapeute, tradicionalnim tehnikama masaže, kao i tretmanima lica i tela, koji se rade na holistički način. Više od dvadeset godina, Tatjana radi i primenjuje bogato i velikim iskustvom istkano znanje u svom centru u samom centru Beograda. Brojne su obuke i radionice, seminari, holistički vikendi ili duža putovanja po Srbiji i inostranstvu, tokom kojih je, upravo zahvaljujući svom celovitom i sveprožimajućem pristupu svakom čoveku, podelila i razmenila ne samo svoj dar već i neprocenjivo znanje.

Danas, Beauty Imagini Centar se bavi organizacijom škola, seminara i kurseva različitih holističkih tehnika čiji je cilj poboljšanje kvaliteta svakodnevnog života. Uvek stremi novim saznanjima i iskustvima, kako bi mogla bolje i više da prenese i daruje drugima. Dobro poznavanje drevnih ali i savremenih tehnika masaže, i u teorijskom i u praktičnom delu, nesebično deli i prenosi studentima kroz pažljivo osmišljene kurseve, zahvaljujući kojima je postala i jedan od omiljenih predavača.

Obuke, seminari, lični razvoj

METODOLOGIJA BEAUTY IMAGINI

I stepen obuke – GLOBWELL MASAŽA

Ovaj program obuke za fizioterapeute obuhvata 36 časova: 6 časova teorijske i 30 časova praktične obuke Globwell masaže.

Globwell masaža tela je kombinacija dalekoistočnih tehnika masaže sa zapadnom tehnikom limfne drenaže. Kompatibilne, objedinjene na holistički način (limfna drenaža, rad po energetskim centrima i refleksoterapija), uz pakovanja tela po metodologiji Beauty Imagini (tretmani za detoksikaciju, mršavljenje, anticelulit program, piling tela, tonifikacija kože, …) predstavljaju jednu od najkomercijalnijih tehnika koja je primenljiva u antistres programima holističkih, SPA & wellness, fitness i beauty centara.

Teorija:

 

 • Pojam energije: principi, energetski centri (čakre) (modeli buđenja i blansiranja fizičkog, emotivnog, mentalnog i duhovnog bića- kanalisanje energije)
 • Holistički pristup
 • Elementi masaže (atmosfera, udobnost, sigurnost, sloboda…)
 • Osnove anatomije ljudskog tela
 • Uvod u aromaterapiju (profilaktička metoda, način očuvanja dobrog psihičkog i fizičkog stanja organizma, uspostavljanje balansa upotrebom eteričnih ulja)
 • Program energetskog pročišćenja terapeuta.
Globwell masaža

Praksa:

 

 • Globwell tehnika
 • SPA tehnike
 • Beauty Imagini metodologija pakovanja tela za antistres program, detoksikaciju, preoblikovanje tela, anticelulit program (preparati na bazi termalnih voda i dr.)
 • Tretmani lica M.MAGI

II stepen obuke – PINDA SWEDA & AMPUKU

Pinda Sweda je ayurvedska terapija sa začinima koji u platnenim vrećicama (pinda), kojom se postiže relaksacija i pročišćavanje, a organizam se oživljava i oslobađa stresa. Ovo je idealna tehnika za kombinacije sa drugim tehnikama masaže, kao i sa pakovanjima tela, kada se radi limfna drenaža pindama i time znatno pojačava detoksikacija organizma.

Ampuku masaža Beauty Imagini

Ampuku je japanska tehnika masaže stomaka koja se radi po određenim zonama da bi se normalizovao rad unutrašnjih organa i pojačalo dejstvo masaže celog tela. Može da se radi u sklopu tretmana za lice koje je problematično (akne), kao i u sklopu refleksologije stopala da bi se brže postigao efekat detoksikacije.

Program obuke obuhvata 30 časova: 10 časova teorijske i 20 časova praktične obuke masaže: PINDA SWEDA i AMPUKU (masaža abdomena)

Teorija:

 

 • Produbljivanje znanja o energetskim centrima (čakrama)
 • Aromaterapija
 • Uspostavljanje balansa kod određenih stanja
 • Vežbe za terapeute
 • Produbljivanje znanja o kombinacijama preparata u SPA programu

Praksa:

 

 • PINDA SWEDA (tehnika masaže sa zagrejanim začinima)
 • AMPUKU TEHNIKA (japanska tehnika masaže abdomena)
 • SPA TEHNIKE po Metodologiji Beauty Imagini i kombinacije ovih tehnika masaže prema različitim stanjima klijenata.

III stepen obuke – REFLEKSOLOGIJA STOPALA

Refleksologija stopala je drevna terapeutska metoda čija primena dovodi u balans energiju celog tela putem refleksne masaže stopala. U okviru ove obuke, polaznici se uporedo upoznaju sa tri škole refleksologije stopala: Fitzerald, ruska škola i ayurveda, što omogućava uočavanje svih sličnosti i razlika u pristupima određenih pravaca koji se onda na najbolji način koriste u tretmanima za deblokiranje energetskih kanala.

Obuka obuhvata 30 časova teorijske i praktične nastave.

Refleksologija stopala

Dodatne informacije

Posle I stepena, polaznici su obučeni da rade osnovnu tehniku masaže koja može da bude primenjena u svakom centru za masažu, holističkom, SPA, wellness, fitness ili beauty centru koji se bavi antistres programom, preoblikovanjem tela, anticelulit programima i holističkim programima za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti.

 

Posle
II stepena obuke, polaznici su stekli znanja o specifičnim tehnikama masaže i osposobljeni da se bave individualnim terapijama za čišćenje celog tela, posebno za rešavanje problema u okviru abdomena. Takođe, obučeni su za kombinovanje prethodno naučenih tehnika koje omogućavaju pristup većem broju klijenata, u skladu sa njihovim zdravstvenim stanjem.

 

III stepen omogućava polaznicima posebna znanja iz oblasti refleksologije i osposobljavanje uspostavljanja balansa celog organizma radom na stopalima. Takođe, upotpunjavanjem znanja sa prethodna dva stepena, omogućen je individualan pristup svakom klijentu.

Celokupna obuka osposobljava terapeute da unaprede svoju komunikaciju i specifičnu relaciju sa svakim klijentom, što je neophodno kod primene programa na najprofesionalniji način.

 

Seminari se sastoje iz teorijskog i praktičnog dela, koji se obrađuje sa licenciranim terapeutima. Časovi mogu biti organizovani u grupi ili u individualnoj režiji, prema dogovoru sa polaznikom.

 

Brošure koje koristimo u okviru edukacije, kao i CD-ovi sa prezentacijom gradiva su izrađene na srpskom jeziku i omogućavaju Vam lakše prećenje seminara.

 

Nakon završenih seminara, polaznici polažu ispit i dobijaju internacionalne sertifikate za Wellness & Spa terapeute Instituta Italiano si formazione estetica e benessere MMAGI (za seminare koje vodi Tatjana Jevđović)

Sertifikati su dvojezični – na italijanskom i engleskom jeziku, odobreni su od strane Italijanske privredne komore, i priznati su u Srbiji i u svetu. Sa ovim sertifikatom, fizioterapeut, maser ili kozmetičar se može zaposliti u Wellness & SPA centrima, fitnes centrima, kozmetičkim salonima.