Masaže

Masaža tela nam pomaže da se opustimo, uhvatimo predah od svakodnevnog stresa i odvojimo malo vremena za sebe.

Terapeutska dejstva masaže, iako često zanemarena, postaju prioritet uglavnom tek kada je zdravlje već narušeno.

Naš salon nudi kombinaciju holističkih tretmana, kako za uspostavljenje energetske ravnoteže u organizmu i poboljšanja zdravstvenog stanja, tako i za potpuno opuštanje tela i uma.

Očistimo telo od toksina, očuvajmo zdravlje i energiju na visokom nivou i dozvolimo organizmu da se regeneriše.

Koja masaža tela meni odgovara?

Teško je preporučiti masažu koja odgovara zdravstvenom stanju i ukusu svakog pojedinca. To je jedan od razloga zašto volimo da nas klijent lično kontaktira kako bismo zajedno odlučili koji tretman bi imao najbolji efekat.

 

Ipak, ako bismo morali da izdvojimo najbolje od najboljeg, masažu koja bi po karakteru predstavljala naš lični pečat, to bi bio holistički tretman, koncipiran tako da odgovara većini klijenata koji žele dubinsku relaksaciju organizma na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou.

 

Na našem sajtu možete pogledati i opise ostalih tretmana i izabrati najbolji za vas. Za sve dodatne informacije, naše stručno osoblje vam stoji na raspolaganju.

Benefiti Masaže

Uspostavlja psihofizičku ravnotežu:

Masiranje tela poboljšava cirkulaciju, snižava krvni pritisak, opušta mišiće, otklanja glavobolju, jača imuni sistem…

Ubrzava proces postoperativne rehabilitacije i oporavka kod različitih povreda:

Masaža tela pospešuje dotok krvi ( kiseonika i hranljivih materija ) u tkiva i vitalne organe i na taj način ubrzava proces regeneracije i oporavka povređenog dela tela.

Poboljšava protok vitalne energije:

Zdravlje našeg organizma zavisi i od protoka vitalne životne energije kroz sve njegove delove. Njena stagnacija ili blok naše fizičko telo vode u bolest. Redovnom masažom se na lak i prijatan način uspostavlja njen nesmetani tok, a na taj način i nesmetano funkcionisanje našeg bića.

Podstiče opuštanje organizma:

Opuštanje Vašeg uma i tela je prvi korak ka zdravijem načinu života!

Ublažava bol kod hroničnih stanja:

migrene, artritis, spondiloza, skolioza, spazam…

Oslobađa Vas emotivnih blokada:

Tuga, strah, bes…Ovo su emocije koje nose negativni predznak i u prirodi je svakog čoveka da se bori sa njima. Ali umesto da dozvolimo sebi dovoljno vremena da ih “proradimo” mi ih potisnemo i uskladištimo u naše mentalno, emotivno ili fizičko telo. Uz pomoć masaže možete proživeti potisnute emocije i rešiti se njihovog tereta.

Uspostavlja psihofizičku ravnotežu:

Poboljšava cirkulaciju, snižava krvni pritisak, opušta mišiće, otklanja glavobolju, jača imuni sistem…