Masaža ramenog pojasa i glave

Masaža ramenog pojasa i glave

Cena tretmana: 1.400 din
Vreme trajanja tretmana: 20 minuta

Udanašnje vreme, veliki broj ljudi mnogo vremena provodi sedeći, najčešće za računarom. Dugotrajnim sedenjem opterećujemo mišiće ramena i vrata, što dovodi do mikrooštećenja spoljnih vratnih mišića, tetiva i ligamenata. Masaža vrata i ramena, opušta napete mišiće i podstiče ih da se regenerišu.
Pored sedenja i prinudnog položaja , koje je u današnje vreme faktor broj za probleme sa vratom i kičmom uopšte, bolove prouzrokuje i loše držanje, neudobna odeća, prekomerna težina, nedovoljna snaga mišića i, naravno, životna dob.
Holistička masaža ramenog pojasa i vrata utiče na poboljšanje našeg generalnog stanja, jer deluje opuštajuće na čitav organizam.

Pospešuje cirkulaciju krvi i limfe u području glave, vrata i ruku, što dovodi i do smanjenja glavobolja. Takođe, podstiče izbacivanje toksina kroz tečnosti u organizmu i poboljšava dotok kiseonika u sve ćelije u području glave i vrata. Masaža vrata i ramena pozitivno utiče i na kožu, jer podstičući cirkulaciju, povećava elastičnost kože i potkožnog tkiva, čime ovaj tretman dobija i estetsku funkciju. Masaža glave se naročito preporučuje kod slabe koncentracije i hroničnih glavobolja i stresa.