poklon vaučer Beograd

Poklon vaučer

Da li ste u potrazi za savršenim poklonom?

 

 

• Instant poklon vaučer koji za 60 sekundi može biti na Vašem email-u ili telefonu.

• Savršen poklon za Vaše voljene, porodicu ili kolege.

• Preko trideset različitih paketa i tretmana vam je na raspolaganju.

• Porudžbinu možete izvršiti putem telefona, a uplatu možete izvršiti preko računa.

• U našem centru možete lično preuzeti presonalizovani poklon vaučer ili Vam ga možemo dostaviti.

Priuštite Vašoj dragoj osobi duhovni, mentalni i fizički oporavak uz pomoć Integra Life Club vaučera. Bilo da je u pitanju Vaš partner, dragi prijatelj, član porodice ili kolega, najlepši način da pokažete zahvalnost jeste da se pobrinete za njihovo zdravlje.

Ako želite da budete originalni i da stavite do znanja da im zaista želite najbolje, onda je ILC vaučer prava stvar za Vas.

Zašto?
Zato što je misija ILCa očuvanje zdravlja i prevencija bolesti kroz tretmane (masaže, antistres, beauty, spa i wellness programe), različite načine vežbanja, psihoterapiju, ayurvedske programe, kao i antistres radionice.

Ono što je važno: Vi birate vrednost poklon vaučera, a oni kojima ste ga poklonili, sami biraju ono što žele iz naše bogate ponude.
Takođe, u našem katalogu možete pogledati čitavu paletu naših usluga i sami kreirati poseban paket za one kojima želite da poklonite najbolje.
Naravno, vaučer može biti personalizovan za svakog poslovnog partnera ili zaposlenog, kao i brendiran logom Vaše kompanije.

Korisnici vaučera će sami odabrati kada će svoj poklon iskoristiti u periodu od mesec dana od datuma izdavanja.
Ukoliko ste zainteresovani, budite slobodni da nas kontaktirate za više informacija ili za dogovor oko preuzimanja vaučera.

Zahvalnost može da se pokaže na mnogo načina, ali briga o nečijem zdravlju je mnogo više od hvala.