Masaža

Holistička masaža ima posebno terapeutsko dejstvo kroz kombinaciju različitih manuelnih i arometerapeutskih tehnika koje služe za uspostavljanje energetske ravnoteže u organizmu radi očuvanja ili poboljšanja zdravstvenog stanja čoveka.
Suštinsko značenje terapije dodirom jeste čišćenje organizma (detoksifikacija) koja omogućava da se organizam brzo regeneriše, kao i da se spreči narušavanje zdravlja zbog stresnog načina življenja prisutnog u savremenom svetu.
Svaka tehnika masaže koja se primenjuje u našem Centru ima elemente koji deluju antistresno, detoksikantno i regenerativno, čime se produžava period zdravog, produktivnog doba čoveka.

masaza tela beograd
Tretmani tela

Tretmani tela

Tretmani tela će intenzivirati efekte masaže zahvaljujući visokoprofesionalnim preparatima za negu tela, aromaterapiji (dejstvo eteričnih ulja), sulfatnih morskih soli, sulfatnog blata iz italijanskih banjskih regiona, algi i drugih aktivnih principa koji prolongiraju antistres, detoks i regenerativno dejstvo terapija.
Izbor vrste tretmana vršiće se prema stanju celog organizma i u konsultaciji sa stručnim terapeutima.

Tretmani lica

Tretmani lica su neophodni kao redovna nega kože koja je najviše izložena spoljašnjim uticajima. Zato je važan pravilan odabir kvalitetnih visoko profesionalnih kozmetoloških preparata koji će omogućiti najbolju negu prema tipu i stanju Vaše kože, u čemu će Vam pomoći stručne kolege.

holističke masaže