Holisticki rituali Beograd

Osećajte se kao što se nikada pre niste osećali, pomoću našeg pažljivo odabranog asortimana holističkih rituala. Otkrite snagu istinskog preobražaja zbog koje ćete se osećati kao nova osoba.

Holistički pristup nas uči o individualnom pristupu svakoj osobi, a holistički rituali su prilagođeni jedinstvenim željama i potrebama našeg klijenta.

Zdravo holističko biće se zasniva na balansu uma, duha i tela. Formula za postizanje ove ravnoteže je toliko različita za svakog od nas. Ne postoji nijedna dijeta, tretman kože ili nega tela koja bi mogla da odgovara svima.

Holistički rituali u Integra Life Club-u su dizajnirani oko jedinstvenosti potreba Vaše kože, emocija i tela.
Koristeći prirodne sastojke i preparate na bazi eteričnih ulja i plemenitih metala, možemo pristupiti svakom tipu kože. Svaki tretman je individualan i terapeutski posvećen, što za rezultat ima čudesno harmonizujuće i blagotvorne rezultate na sve segmente bića.

Rituali su rutine koje nam pomažu u stvaranju dobrih i zdravih navika u praksi. Navike ili rutine zvuče dosadno, dok su rituali važni za podešavanje tona Vašeg dana, samodiscipline, smisla, svrhe i samopouzdanja u Vašem životu. Čak i najmanji ritual može biti od koristi za stvaranje snažnog efekta na Vaš um i život.

Kreirajte sami svoje rituale zajedno sa našim terapeutima, koji Vam mogu preporučiti idelnu kombinaciju tretmana, masaža ili različitih terapija, koje će Vas na prirodan način dovesti u stanje balansa. Za sva pitanja Vam stojimo na raspolaganju.

Približite se sebi i svojim najdražima tako što ćete sebi priuštiti neki od naših holističkih rituala po izboru.

U međuvremenu, ohrabrujemo Vas da kreirate sopstvene jutarnje i večernje rituale.
Želimo Vam zdrav, srećan i holistički život!