Shilly shally tretman za lice vrat i grudi

Shilly Shally tretman za lice, grudi i vrat

Vreme trajanja tretmana: 75 min.
Cena tretmana: 5.600,00 din.

Lifting tretman za lice, vrat i grudi

Efikasna stimulacija ćelijske regeneracije, naročito u zonama pojačane osetljivosti(region oko očiju i usta) i uspostavljanje ravnoteže poremećenih metaboličkih procesa u koži, jeste razlog što je je ovaj tretman namenjen njenim najrazličitijim tipovima.

Preparati iz Shilly Shally linije naročito deluju na detoksikaciju i tonifikaciju kože, vraćajući joj elastičnost i podstičući funkcije epiderma, usporavajući opuštanje kože i ublažavajući znake starenja.
Ovaj efekat se postiže zahvaljujući proteinima soje i pirinča koji naročito deluju na učvršćivanje vezivnog tkiva, a rezultati u izjednačavanju i ispravljanju izražajnih bora na čelu, oko očiju i usana su vidljivi ODMAH. Istovremeno, zahvaljujući jakom detoksikantnom dejstvu, ublažavaju se ili potpuno nestaju tamni podočnjaci. Zato je Shilly Shally tretman nezamenjiv u posebnim situacijama kada je lice naročito izloženo pogledima: fotografisanje, veliki skupovi, ceremonije, snimanja.

Shilly Shally tretman za grudi i vrat postiže tonifikujući i lifting efekat. On zateže kožu grudi i vrata, ublažava strije, vraća turgor i podstiče funkcije epiderma usporavajući opuštanje kože i ublažavajući znake starenja.

*Specifičnost ovog tretmana predstavlja lepljiva masaža koja se obavlja posebnim pokretima, čime se aktivira uspavano tkivo stimulišući prirodne biološke funkcije *
Pravi efekti se postižu serijom 4-8 tretmana dva ili tri puta nedeljno, kao i adekvatnom produženom negom kod kuće.

Preporuka za produženu negu kod kuće: Grudi – Metabolički aktivator Shilly Shally, Bouqet S, New Breast krema; Lice – Aurum krema dan i noć, Ace Antiaging (Restitutiva) krema, Ridensificante (Special) krema, Anti-aging drops, Serumi: Active serum gel, Mineral-vitamin integrator